BARNKALAS

Låt ditt barn fira sin födelsedag med sina vänner och familj hos oss. Vi utlovar ett spännande kalas på höga höjder med mycket skratt och livfulla utmaningar.

Kalaset inleds med en obligatorisk säkerhetsgenomgång på cirka 15 minuter. Efter det klättrar barnen en timme inne på arenan. Efter klättringen möts barnen upp av en kalasvärd och kalaset avslutas i vårt kalasrum där den mat ni beställt vid bokningen serveras.

  • Säkerhetsgenomgång
  • Klättring (60 min)
  • Mat i kalasrummet

Total tid för kalaset är ca 2 timmar.

Ni bokar ert barnkalas online genom att ange hur många barn som ska vara med och fira. Vi kan ta emot upp till 20 barn åt gången (minsta antalet är åtta barn). Om ni till exempel bokar 12 platser för barnkalas så är de resterande 8 platserna öppna för bokning för övriga besökare.

När ni valt datum får ni sedan möjlighet att välja något av våra fyra matpaket. Glöm inte att uppge om det finns barn som har någon form av allergi eller dylikt. I bekräftelsemejlet som skickas till dig efter avslutad bokning finns även en länk till ett kalasinbjudningskort som du kan skriva ut, fylla i och sedan dela ut till födelsedagsbarnets klättersugna kalaskompisar.

Vi är medvetna om att några av de barn som ni bjuder på kalaset kanske inte har möjlighet att komma på just er speciella dag. Därför kommer vi att cirka en vecka innan kalaset maila dig för att stämma av om det uppstått någon förändring i er bokning.

Senast tisdagen innan kalaset måste vi veta hur många barn som kommer och om det finns speciella krav gällande maten.

Se nedan för avbokningsregler.

Vi hörs!