Bra att veta

Planera ditt besök

Information

Så kul att du vill besöka Skandinaviens första Clip ’n Climb arena. Vi hoppas att du får en spännande upplevelse hos oss som du kan ta med dig hem. Under samma tak finns även padel, boule, bordtennis, bowling och ett gym. Dessutom kan du sätta dig ner i vår restaurang och avnjuta allt från en god nygjord cappuccino av nymalda bönor till en högrevshamburgare med rökig BBQ sås. Hör gärna av dig till oss för mer information, du kanske vill sy ihop ett eget paket med aktiviteter, arrangera barnkalas, hålla säljmöte eller styrelsemöte, överraska möhippan eller svensexan med något extra spännande. Du har önskemålen, vi ordnar och arrangerar dem.

Betalningsalternativ

Vi tar ej emot kontanter, detta för en säkrare arbetsmiljö. Du kan betala med Swish eller konto-, kredit- och betalkort i vår reception och restaurang. Företag kan faktureras efter godkänd kreditprövning. Vid onlinebokning betalar du smidigt i förväg via hemsidan.

Parkeringsplatser

Det finns gott om parkeringsmöjligheter precis utanför.

Kollektiva förbindelser

Det går bussar från/till Landskrona, Eslöv, Barsebäck, Lund och Malmö. Sök efter resa till hållplats "Löddeköpinge Center Syd" på Skånetrafikens hemsida.

Toaletter

Det finns gästtoalett som är handikappanpassad.

Barnmat

Det finns micro för uppvärmning av barnmat i restaurangen.

Sjukvård

Det finns sjukvårdsutrustning i lokalen.

Ej tillåtet

Husdjur, kickbikes, skateboards, inlines, cyklar eller annat motor- eller eldrivet fordon är ej tillåtet i lokalen.

Tillgänglighet

Lokalen har plana ytor och det finns gott om plats för rullstol att ta sig fram. Det finns även hiss för att ta sig upp på andra våningen. Det är gott om plats i restaurangen för rullstol.

Restaurang

Hos oss kan du äta dig mätt. Vår restaurang erbjuder en smarrig meny men även kaffe, kakor, godis, slush med mera. Under vissa morgnar erbjuder vi även klassisk frukost med fralla och kaffe eller god kryddig WP korv från Marieholm med tillhörande stark dansk senap. Se vår meny här.

Shop

I vår lilla shop kan du köpa allt från vattenflaskor till padelrack. Vi har ett fint sortiment av rack för padel, tennisbollar och en del kläder. Vi erbjuder även tillbehör till boule samt både proffs som nybörjarklot. Vi har även nöjet att kunna erbjuda sportklättringsutrustning från det världsledande märket Skylotec.

Bokning

Hur bokar jag en klättringsupplevelse?

Ni bokar plats för klättring via vår onlinebokning eller genom att ringa oss, vi har inte möjlighet att ta emot drop-in besök.

Säljer ni presentkort?

Ja, för tillfället säljs de endast via receptionen.

Måste mitt barn vara fyra år? Vad gäller om mitt barn blir fyra år nästa månad?

Vår minimiålder för deltagare är fyra år, även om de snart blir fyra år och är en grym klättrare. Vi har även en minimum viktgräns på 15 kg för de som ska klättra. Det är föräldrarnas ansvar att se till att deras barn är gamla nog att delta och väger minst 15 kg. Åldern är satt för att barnet måste kunna ta emot och förstå instruktioner och regler. Om Clip ’n Climbs personal blir medvetna om att en deltagare är minderårig så är vi skyldiga att stoppa deras fortsatta deltagande. I detta fall kommer ni inte att ha rätt till återbetalning.

Vi har aldrig klättrat förut. Vad krävs för att man ska kunna delta?

Det fina med Clip ’n Climb är att ingen tidigare erfarenhet av klättring är nödvändig. Det finns utmaningar för alla typer av våghalsar och det är individen som sätter gränserna.

Hur gör jag för att avboka?

Avbokning måste göras minst 24 timmar innan bokad tid för att ha rätt till återbetalning och görs enklast genom att följa länken i bekräftelsemailet du fick när du bokade.

Se avbokningsregler här.

Kan jag betala min bokning online?

Ja, du kan betala med kort eller Swish efter att bokningen slutförts.

Får jag någon bokningsbekräftelse?

Efter utförd bokning får du en bekräftelse till den mailadress du angett. I detta mail står all den information du behöver samt ditt unika bokningsnummer som du måste ha med dig när du anmäler dig i receptionen. Har du inte fått en bokningsbekräftelse inom 24 timmar måste du kontakta receptionen direkt.

När du kommer hit

Vad gör jag när jag anländer?

Börja med att anmäla din ankomst i receptionen. Tänk på att vara ute i god tid innan din bokade tid. Visa upp din bokningsbekräftelse du fått via mail eller uppge ditt bokningsnummer.

Behöver jag någon utrustning?

Nej, vi förser er med all den utrustning ni behöver för att klättra. Tänk dock på att ha lediga kläder på er och klättringsvänliga inomhusskor. Klätterskor är ej tillåtet.

Kan jag använda egen klätterutrustning?

Nej, det är inte tillåtet att använda egen ​medhavd klätterutrustning vid klättring hos oss.

Får jag klättra med hjälm?

Nej, klättring i hjälm är förbjudet förutom de gånger personalen uppmanar dig att använda hjälm.

Vad händer om jag är försenad?

Vi har ett mycket stramt tidsschema som gör att om ni kommer försent och missar säkerhetsgenomgången så kan ni på grund av säkerhetsskäl tyvärr inte delta. Ingen ersättning utgår för förlorad entré- eller biljettavgift.

När börjar det?

Säkerhetsgenomgången börjar den tid du har bokat och pågår cirka 15 minuter, därefter får ni klättra i en timme på arenan. Ni måste vara på plats i god tid innan er bokade tid så att ni hinner betala och eventuellt byta om.

Måste jag medverka i säkerhetsgenomgången?

Alla deltagare måste genomgå säkerhetsgenomgången innan klättringen får påbörjas, även om du har varit här tidigare.

Kan jag låsa in mina värdesaker någonstans?

Vi har låsbara småfacksskåp där det går bra att låsa in värdesaker, mobiltelefoner, nycklar med mera.

Kan jag köpa till ”Leap Of Faith” och ”Vertical Drop Slide” på plats?

Ja, du köper det enkelt i receptionen när du anländer.

Biljett för Vertical Dropslide gäller för två åk för en person. Åken måste göras inom 45 minuter från det att klätterpasset påbörjats. Ingen återbetalning av ej nyttjad biljett eller avbrutet åk.

Biljett för Leap of Faith gäller för ett hopp för en person. Hoppet måste göras inom 45 minuter från det att klätterpasset påbörjas. Ingen återbetalning av ej nyttjad biljett eller avbrutet hopp.

Under klättringen

Behöver jag ha på mig selen hela tiden?

Selen ska sitta åt under hela vistelsen på arenan och om så behövs efterdras under aktiviteten.

Vad händer om jag tillfälligt måste lämna arenan?

Om selen tagits av eller lossats (till exempel vid toalettbesök) ska selen kontrolleras av Clip ’n Climbs personal innan klättring får påbörjas igen.

Får jag springa inne på arenan?

Nej, det är inte tillåtet.

Hur fungerar mattorna vid varje klättervägg?

När mattan är uppfälld så är väggen ledig och man kan påbörja klättring. När den är nedfälld och ligger på golvet så innebär det att någon klättrar och befinner sig högt ovanför. Du får inte gå över den matta som ligger ned eftersom den nedfällda mattan innebär att en annan deltagare just då håller på att klättra.