Undrar du över något?

Här har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna.

Hittar du inte svar på din fråga så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Välj kategori

Barnkalas (11)

I samband med att ni bokar kalaset får ni ett bekräftelsemail. I detta mail finns en länk till en kalasinbjudan som ni kan ladda ner, skriva ut, fylla i och sedan dela ut till de som ni vill bjuda.

Ni bokar det antalet platser som ni ska bjuda till kalaset. En vecka innan kalaset hör vi av oss via mail och vill ha bekräftat hur många som kommer på ert kalas. Vi plockar då bort eller lägger till platser i er bokning enligt era önskemål.

En vecka innan kalaset hör vi av oss och vill ha bekräftat antalet barn som kommer samt om det förekommer någon allergi eller annan form av matavvikelse. Utifrån den informationen ordnar vi mat som är anpassat enligt allergier och andra avvikelser.

Kalaset tar ca 2 timmar totalt med klättring och tiden i kalasrummet.

 Avbokning av enskilda platser måste ske minst en dag innan bokad tid. Vid avbokning samma dag debiteras full avgift för klättring (ej mat). Avbokad och debiterad plats för klättring kan överlåtas till annan deltagare.

Avbokning av helt kalas måste göras minst sju dagar innan bokat datum alternativt kostnadsfritt flyttas till annat ledigt datum. Avbokning av helt kalas därefter debiteras med fullt pris för klättring (ej mat).

Det beror på. Har ni bokat alla 20 platser så är det bara er grupp som klättrar under passet. Har ni bokat till exempel 12 platser så kan det vara som så att de resterande 8 platserna bokas av någon annan.

Nej. Man får inte ta med egen tårta, mat eller dryck. Men man kan beställa tårta genom oss som vi sedan serverar under kalaset. Ta kontakt med oss via mail eller via telefon under våra öppettider så fixar vi det.

Vi har en minsta debitering på åtta deltagare. Blir ni färre så får ni betala för klätterplatserna men inte för maten.

Oftast brukar det bero på att vårt mail har fastnat i ditt spam filter. Kontrollera det först, prova även att söka efter “bokningsbekräftelse” bland dina mail. Hittar du det inte så är risken att du har angett en felaktig mailadress vid bokningen. Kontakt oss så hjälper vi dig.

All information om vad som ingår i våra barnkalas hittar du på vår delsida om just > barnkalas <

COVID-19 (2)

Vi tar spridningen av COVID-19 på största allvar och har vidtagit åtgärder för att förhindra smittspridning.

Läs mer om detta på vår < informationssida >

Enligt våra avbokningsregler så måste helt kalas avbokas 7 dagar innan utsatt datum. Vi erbjuder er istället att kostnadsfritt boka om ert kalas till annat datum längre fram. Se ut ett datum och återkom till oss så ska vi hjälpa er.

Klättring (12)

Det känns ganska onödigt att betala om man inte klättrar. Man bokar och betalar endast för dem som ska klättra.

Nej. Platser som ej är avbokade enligt våra avbokningsregler måste betalas till fullt pris. Ångerrätten gäller ej för köp av fritidsaktiviteter.

Nej. Vi förser er med vår utrustning som vi besiktigar och kontrollerar flera gånger i månaden. Vi kan inte garantera säkerheten om personlig utrustning används.

Nej. Våra hjälmar är endast avsedda att använda tillsammans med Leap of Faith och Vertical Dropslide. Ingen annan användning är tillåten.

Riktiga klätterskor har ett mjukt svart gummi som färgar av sig på våra väggar. Därför får man inte använda renodlade klätterskor.

Man måste vara minst 120cm lång för att hoppa. Men vi gör en bedömning från gång till gång. Om vi inte kan få selet att sitta ordentligt trots att personen i fråga är 120cm eller längre så kommer vi inte att genomföra hoppet.

Man måste vara minst 120cm lång. Man får inte ha skor på sig och man måste ha strumpor på fötterna.

Det bästa är träningskläder…gärna byxor med långa ben så att selet inte skaver mot huden. Tänk på att det är ansträngande att klättra och det blir lätt varmt. Frack och balklänningar är inte att rekommendera!!

Träningskläder eller mjukiskläder av någon variant. Undvik shorts och kjolar samt linnen…det finna annars risk att våra helkroppsselen skaver mot huden.

På grund av säkerhetsskäl får man inte klättra barfota. Det är inte heller tillåtet att klättra i sandaler, simfötter, öppna skor, högklackat och renodlade klätterskor.

Vi har en del kvarglömda skor som numer fungerar som låneskor. Det är väldigt varierande storlekar. Skor ska man ha med sig själv vid besöket och våra låneskor är tänkta att endast användas vid nödfall när man glömt ta med skor.

Oftast brukar det bero på att vårt mail har fastnat i ditt spam filter. Kontrollera det först, prova även att söka efter “bokningsbekräftelse” bland dina mail. Hittar du det inte så är risken att du har angett en felaktig mailadress vid bokningen. Kontakt oss så hjälper vi dig.

Presentkort (4)

Nej det kan man inte. Presentkortet gäller för klättring eller för köp av något i vårt café.

Det är giltigt i ett år från det datum det köptes.

Visst har vi det. Vi säljer dem i vår reception under våra öppettider. Det går även bra att köpa dem i vår webbutik.

Nej det kan man inte göra. De finns bara att köpa i vår reception eller i vår webbutik

Load More