Företag & föreningar

Underhåll dina kunder eller belöna dina anställda. Vi kan ta fram ett paket som passar enligt era önskemål. Clip ’n Climb är ett idealiskt ställe för säljmöten, personalmöten, teambuilding, after work, utbildningar, konferenser, årsmöten och så vidare.

Clip ’n Climb i Löddeköpinge når man bekvämt bland annat från både Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg. Det finns även goda kollektiva förbindelser att använda.

Vi kan erbjuda inspirerande klättring, bra och god mat och trevliga konferensrum. Utöver klättring kan vi även erbjuda paket med padeltennis, boule, bordtennis och gymmöjligheter.

Hör av er till oss på telefon 046-260 10 60 eller skicka förfrågan via mail. Det går även bra att komma in till oss på Marknadsvägen 8D, Löddeköpinge för mer information.

Vi tar emot alla typer av grupper

Vi erbjuder alla typer av arrangemang. Clip ‘n Climb är ett perfekt ställe för alla åldrar från fyra år och uppåt. Vi arrangerar allt från barnkalas till jippon som möhippor och svensexor. Varför inte inleda ert nästa säljmöte eller styrelsemöte på klätterväggarna och avsluta i vårt konferensrum med god mat och fika.