Företagsevent  med teambuilding kick-off eller konferens

Skräddarsydda upplevelser för ert företag

Underhåll dina kunder eller belöna dina anställda! Låt oss ta hand om ert event eller konferens. Vi kan ta fram ett paket för ert företagsevent i Skåne med teambuilding, kick-off eller konferens som passar era önskemål.

Clip ’n Climb i Löddeköpinge är ett idealiskt ställe för säljmöten, personalmöten, teambuilding, after work, utbildningar, konferenser, årsmöten och så vidare.

Ett företagsevent hos oss är lite utöver det vanliga och något som dina kollegor kommer att både minnas och prata om länge.

Kicka igång dagens konferens

Börja ert event med ett möte i vårt konferensrum. Uppmärksamma framgångar, berätta om senaste projekten, lägg upp strategier och planera för framtiden.

Det ingår projektor, blädderblock, anteckningsmaterial och pennor samt vatten och frukt. Vi har plats för upp till 20 personer i konferensrummet. Vid större event har vi andra möjligheter till lokal.

Det fungerar även att köra allt på “stående fot” i en lite mer laidback stil, inne på vår klätterarena om man inte vill använda konferensrummet.

Skapa minnen med våra aktiviteter under er teambuilding

Alla vet hur roligt ett konferensrum kan vara. För att lyfta stämningen och återfå energi och inspiration behöver man röra på sig. Med klättring på våra färgglada klätterväggar kommer ni garanterat att få en adrenalinkick som ger er nya krafter  och ökad kreativitet. Träningsvärken dagen efter bjuder vi på!

De bästa mötena tar fram de klokaste idéerna utanför konferensrummet. Det är när kollegorna börjar slappna av och har roligt tillsammans som de öppnar upp sig för varandra och omedvetet stärks relationerna i gruppen.

Det är positivt att aktivera sig

Efter ett klätterpass utsöndras ämnen som gör att vi mår bra och man får en allmän positiv känsla. Man känner sig mycket piggare vilket ger förbättrade funktioner så som förhöjd självkänsla och ökad prestation på till exempel jobbet.

Företagsevent teambuilding kick-off

Inspirerar dina medarbetare under er kick-off

Efter klättringen är ett utomordentligt tillfälle att peppa och motivera dina kollegor lite extra. Kanske premiera någon genom att hålla i en lite prisutdelning eller bara berätta något positivt som kommer att påverka kollegornas framtid. Ta vara på tiden efter någon av våra aktiviteter, det är då alla känslor är på topp!

Vi ordnar anpassade aktiviteter som passar alla i just ert företagsevent

Klättring kan vara en aktivitet som inte passar alla. Då kan vi i direkt anslutning erbjuda lättare aktivitet som till exempel boule för de som inte vill klättra.

Utöver detta kan vi även erbjuda paket med padel, boule, inomhusgolf, bordtennis och gymmöjligheter. Varför inte dela upp dagen med lite olika aktiviteter. Gör interna tävlingar mellan personalgrupperna.

Clip ’n Climb i Löddeköpinge når man bekvämt bland annat från både Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg. Det finns även goda kollektiva förbindelser att använda. Vårt läge är perfekt för ert företagsevent i Skåne när ni ska ha teambuilding kick-off eller konferens.

Skicka en förfrågan via mail så återkommer vi med ett förslag.

Kolla in vårt bildgalleri