VÅRA ROLIGA BARNKALAS

Barnkalas i Löddeköpinge

Låt ditt barn fira sin födelsedag med sina vänner och familj hos oss. Vi utlovar spännande och roliga barnkalas på höga höjder med mycket skratt och livfulla utmaningar. Klättring när den är som roligast.

Ett barnkalas hos oss inleds med en obligatorisk säkerhetsgenomgång på cirka 15 minuter. Efter det klättrar barnen en timme inne på arenan. Efter klättringen möts barnen upp av en kalasvärd och barnkalaset avslutas i vårt kalasrum där den mat ni beställt vid bokningen serveras.

  • Säkerhetsgenomgång
  • Klättring (60 min)
  • Mat i kalasrummet

Total tid för kalaset är ca 2 timmar.

Boka ert roliga barnkalas

Ni bokar ert barnkalas online genom att ange hur många barn som ska vara med och fira. Vi kan ta emot upp till 20 barn åt gången (minsta antalet är åtta barn). Om ni till exempel bokar 12 platser för barnkalas så är de resterande 8 platserna öppna för bokning för övriga besökare.

Välj ett matpaket till ert barnkalas

När ni valt datum för ert kalas så får ni sedan möjlighet att välja något av våra två matpaket. Glöm inte att uppge om det finns barn som har någon form av allergi eller dylikt. I bekräftelsemejlet som skickas till dig efter avslutad bokning finns även en länk till ett kalasinbjudningskort som du kan skriva ut, fylla i och sedan dela ut till födelsedagsbarnets klättersugna kalaskompisar.

Vi hör av oss inför barnkalaset

Vi är medvetna om att några av de barn som ni bjuder på barnkalaset kanske inte har möjlighet att komma på just er speciella dag. Därför kommer vi att cirka en vecka innan barnkalaset maila dig för att stämma av om det uppstått någon förändring i er bokning.

Senast tisdagen innan barnkalaset måste vi veta hur många barn som kommer och om det finns speciella krav gällande maten.

Minsta debiteringen för ett barnkalas är åtta (8) platser. Blir ni färre än åtta så debiterar vi som minst för åtta inträden men tar bara betalt för det antal matpaket bokningen avser.

Se nedan för avbokningsregler eller läs mer om våra deltagarvillkor

Vi har sammanfattat många av era frågor i vår FAQ

Vi hörs!