För oss är ni som besökare väldigt viktiga och er säkerhet har högsta prioritet.

Vi har öppet för klättring och barnkalas som vanligt och vi följer de rekommendationer som kommer från olika myndigheter.

Vi tar spridningen av COVID-19 viruset på största allvar och er säkerhet som besökare är viktigast för oss. Därför har vi vidtagit en del åtgärder för att minska smittspridningen.

Vår maxgräns är som tidigare 20 klättrare åt gången vilket är långt under begränsningen för arrangemang på över 500 personer. På grund av vår begränsade yta rekommenderar vi dock att de som inte klättrar väntar utanför arenan.

För att höja säkerheten för både besökare och personal så uppmanar vi att man stannar hemma om man känner sig sjuk.

Anställda som varit på resa i utsatta områden får återvända till sitt arbete först 14 dagar efter hemkomst om personen ifråga inte visar upp någon sjukdomssymptom.

För att minska smittorisken uppmanar vi våra besökare att tvätta händerna ordentligt, hosta i armvecket och undvika att röra vid ansiktet.

Som extra åtgärd har det på arenan monterats en alcogeldispenser som är fritt för besökare att använda.

Vi har även satt in en ny extra rutin som innebär att mellan varje klätterpass så kommer vi att desinficera nedre delen av  repen på klätterväggarna. Detta kommer medföra att repen kommer kännas lite fuktiga på grund av desinficeringsmedlet men är helt ofarligt.

Vi har även infört extra städrutin som innebär att vi desinficerar utsatta ytor som till exempel kortterminaler, diskar, bord, soffor, ledstänger mm

Detta gäller tillsvidare och vi håller oss ständigt uppdaterade med senaste informationen från bland annat Folkhälsomyndigheten.

För mer information besök folkhälsomyndigheten.se